FANDOM


Confederate Emblem
Confederacy of Independent Classes
Political information
Type of government

Confederacy 

Founding document

Declaration of the Rebellion

Constitution

Res Pu Bilka

Head of State
  • Chancelor (2011-13)
  • Supreme Comander (2013-14)
Head of Government

Commandore

Commander-in-chief

Supreme Commander

De facto leader

Alliance councill

Societal information
Capital
  • Valenor (20111-2013)
  • Centralia (2014)
Official language

Dutch Arabic

Currency

Confederate Pound

State religious body

Chanlory Defence Forces

National holiday

Rebel Day

Historical information
Formed from

Vairous Inderpendent groups

Date established

2011

Date fragmented

2014 (end of the Class Wars)

Date reorganized

2014 (as the Confederate Remnant)

Era(s)

Legacy era

[Hide][Source] De Confederacy of Independent Classes- vaak afgekort als CIC of gewoon de Confederatie genoemd- was een politieke, militaire, economische en ideologische fractie die zich afscheurde van de Unie van Vrije Sovereigne Klassen in 2011 De CIC was de tegenstander van de Unie tijdens de Class Wars. De CIC vertegenwoordigde planeten die streefden naar een nieuwe orde , een nieuw systeem, een nieuw bestuur en het einde van de talloze belastingen en corruptie van de Unie. .


OprichtingEdit

In 2011 werd de CIS officieel opgericht opValanor nadat Nahib de steun had gekregen van de leiders van de belangrijkste fracties. Dooku beloofde hen dat nog 2 gangs systemen hun voorbeeld zouden vormen.

Nahib wou een einde stellen aan de corruptie en bureaucratie die zich hadden verweven in het dagelijkse bestuur van de Unie  op New Kabia Verschillende mensen en bendens sloten zich bij Nahib aan omdat hij komaf wou maken met de talloze belastingen die werden geheven op het vervoeren van goederen in de school. 

PolitiekEdit

De eigenlijke leider van de CIS was Nahib  maar hij werd verbannen door de Unie in 2012 binnen de Separatists was Shady Morsi de Leider in hun organisatie. De politieke leider van de CIS was Shady Morsi. 

Er bestonden twee belangrijke politieke organen binnen de CIC. De Congress was een bestuurlijk orgaan bestaande uit Senators van CIC Klasen, die ooit lid waren van de Unie Senate, om een tegengewicht te vormen voor de Unie Senate. Deze senaat zetelde te Valenor 

MilitairEdit

De militaire leiding kwam aan het begin van de Class Wars in handen van Wessel maar hij verlatede de CIC. Na Wessel kwam het leger in handen van Sam Bakker die het leger leidde tot de ontbinding van de CIC in 2014 Sam werd bijgestaan door tal van Commanders, zoals Pieter en Tristen